Mr. Ashley de Wit

Mr. Ashley de Wit is per 1 juli 2022 bij Van Keulen & Dirkzwager Advocaten in dienst getreden als strafrechtadvocaat. Mr. de Wit is analytisch ingesteld. Zij is heel bedreven om een strafzaak tot in detail voor te bereiden en niks aan het toeval over te laten. Gelet op haar opgedane ervaringen binnen het strafrecht is zij een welkome aanvulling op ons juridisch team.

Mr. de Wit heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid afgrond aan de Universiteit Leiden. In 2021 heeft zij haar master Straf- en straf(proces)recht gehaald en in 2022 heeft mr. de Wit haar tweede master Jeugdrecht afgerond aan de Universiteit Leiden.

Mr. de Wit heeft in 2021 een succesvolle stage gelopen bij Van Keulen & Dirkzwager Advocaten. Daarnaast is zij werkzaam geweest bij het gerechtshof in Amsterdam. Tijdens haar stage heeft zij als griffier zittingen voorbereid en samengewerkt met raadsheren in diverse strafzaken. Hierdoor heeft zij achter de schermen kunnen ervaren wat een pleidooi een goed pleidooi maakt en op welke wijze raadsheren tot een gewogen oordeel komen in uiteenlopende strafzaken. Daarnaast heeft zij mogen ervaren wat de toegevoegde waarde kan zijn van een deskundig advocaat binnen een strafrechtprocedure. Dit heeft haar interesse in de advocatuur alleen maar vergroot. Na haar werkzaamheden als griffier is mr. de Wit werkzaam geweest als juridisch medewerker bij Van Keulen & Dirkzwager Advocaten om vervolgens bij ons kantoor in dienst te treden als strafrechtadvocaat.

Mr. de Wit is bereikbaar per mail op dewit@vkd-advocaten.nl
Telefonisch op +31(0)616018526

Specialisaties

Mr. de Wit heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Strafrecht

Lidmaatschappen

  • NOVA (Nederlandse Orde van Advocaten)