Strafrecht

Wij zijn gespecialiseerd in het strafrecht en alle zaken die daarmee samenhangen.

Wij staan u bij in het volledige strafproces: van een verdachte- of getuigenverhoor bij de politie tot hoger beroep bij het Gerechtshof. Ook in het geval u een strafbeschikking, transactievoorstel of boete heeft ontvangen kunnen wij u bijstaan. Neem contact op met ons kantoor zodat we direct kunnen bespreken hoe we u kunnen helpen. Ook voor pro deo bijstand kunt u bij ons terecht.

Wij hebben ruime ervaring met zowel kleinere zaken bij de politierechter alsook complexe en omvangrijke zaken bij de meervoudige strafkamer. Ook indien u bij de kantonrechter of bij een TOM-zitting dient te verschijnen kunt u met ons kantoor contact opnemen.

De client staat bij ons altijd centraal. Wij nemen de tijd om uw strafzaak tot in detail met u te bespreken en voor te bereiden. Samen met u komen we tot een strategie, waarbij wij altijd het belang van de client vooropstellen.

Onze ervaring leert dat betrokkenheid in een strafproces zeer ingrijpend kan zijn.
Niet alleen voor u zelf maar ook voor uw vrienden of familie. Er zijn maar weinig advocaten die zich ook om de achterblijvers bekommeren. Voor ons staat 24 u per dag bereikbaarheid en betrokkenheid altijd voorop.

Onze specialisaties in strafzaken