Reviews

Reviews

De volgende reviews werden geplaatst op klantenvertellen.nl.

Oordeel 10 / 10
Ik kan alleen maar goede ervaringen delen. Ze staan altijd voor je klaar in alle situaties en werken zeer professioneel
— anoniem op 22-12-2020
Oordeel 10 / 10
Claudia is er altijd als ik haar nodig heb. Ze doet haar uiterste best in de rechtbank. Claudia komt altijd der afspraken na. Ik ben zeer tevreden over haar.
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 9 / 10
De actieve houding waaronder het zeer snel reageren, het mee leven en de deskundigheid laten in mijn optiek alles zien wat een goede advocaat in huis dient te hebben. Of het nu goed of anders uitpakt, dit bureau is een voorbeeld hoe het zou moeten zijn.
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
Claudia heeft mij zeer adequaat geholpen met het terugvorderen van mijn rijbewijs. Ben erg tevreden met haar hulp en kan van Keulen & Dirkzwager advocaten dan ook naar volle tevredenheid aanbevelen.
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
Ik ben en cliënt van Claudia Dirkzwager . Korte beschrijving heb mevr leren kennen toen ik in de problemen zat had geen uitzicht mevr heeft alles tot aan de puntjes op de i voor me geregeld en achter me gestaan tot aan de laatste probleem ik ben haar zo dankbaar dat ik jullie deze gevoel ook wil geven en wensen Claudia dirkzwager verricht en wonder !
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
De beste vrouwe zorg zaam goed afspraaken komt altijd met goed plan top vrouwe
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
Een gerustgevende ervaring waar ik heb kunnen rekenen op toewijding, kennis & sterke pleidooien. Het heeft me een geruststellend gevoel gegeven en vervolgens ook een positief eindresultaat.
— anoniem op 08-12-2020
Oordeel 10 / 10
Betrokken, geweldig mens, ze luistert goed en ze leeft mee met haar klanten!
— anoniem op 17-11-2020
Oordeel 10 / 10
Ik heb claudia leren kennen via een familie lid en mijn ervaring met claudia is heel erg top ze is heel erg zelfverzekerd en geeft een heel goed gevoel. In het kort zo gezegd beste advocaat die ik heb leren kennen.
— anoniem op 06-10-2020
Oordeel 10 / 10
Prettig contact gehad met Mvr. Dirkzwager. Betrokken bij de rechtzaak en biedt proffesioneel advies.
— anoniem op 05-10-2020
Oordeel 9 / 10
Ze heeft mijn zaak meteen geregeld met succes.
— anoniem op 05-10-2020
Oordeel 10 / 10
Top advocaat
— anoniem op 30-09-2020
Oordeel 10 / 10
Naar mijn ervaring verliep alles goed alles werd mij duidelijk uitgelegd, communicatie was ook uitstekend niks over te zeggen.
— anoniem op 07-06-2020
Oordeel 10 / 10
Vanaf de eerste dag was mvr Van Keulen heel betrokken en verantwoordelijk. Comunicatie altijd goed en snel. Ik ben hartstikke blij geweest met de ervaring en deskundigheid van Claartje en heel dankbaar.
— anoniem op 07-06-2020
Oordeel 10 / 10
top advocaat!!!!
— anoniem op 17-04-2020
Oordeel 7 / 10
Mijn ervaring met Claartje was duidelijk en transparant, ervaren als een prettige samenwerking en goede steun
— anoniem op 25-02-2020
Oordeel 10 / 10
Hele betrokken goeie advocaten die erg graag je uit de problemen helpen op een unieke wijze waarmee ze je ook 't gevoel geven dat ze je werkelijk willen helpen
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 9 / 10
Ik werd rrg goed geholpen door kim kieft .
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 9 / 10
Ze heeft mij erg goed geholpen stond altijd voor me klaar en is een erg leuke spontane vrouw.
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 10 / 10
Hele fijne advocaat is Mevrouw Kim Kieft!! Meelevend altijd bereikbaar doet alles voor dr clienten beste advocaat wat ik ooit gehad heb.
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 10 / 10
Ben twee keer vrijgesproken voor twee verschillende zaken, waar veroordeling bijna voor de hand liggend was maar dankzij kim toch de dans ontsprongen!!
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 10 / 10
Deze mensen hebben echt een hart voor de zaak en en doen alles in overleg met de cliënt en luisteren goed naar de cliënt, dit zijn echt toppertjes👌
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 10 / 10
Heel wat advocaten meegemaakt, zowel zakelijk als prive. Mijn ervaring met Claartje springt daar met kop en schouders bovenuit. Zij is vakkundig, to the point, zeer toegewijd, empathisch en zelfs wat fanatiek. En dat is toch wat je wenst als iemand jouw zaak behartigd. Het heeft er toe geleid dat zij voor mij het allerbeste resultaat heeft behaald. Ik ben haar zeer dankbaar en zal zeker als dat nodig is weer gebruik maken van haar diensten. Ik heb het volste vertrouwen in haar en kan haar daarom ook aan iedereen aanbevelen.
— anoniem op 06-02-2020
Oordeel 10 / 10
Meester claartje van Keulen is een hele lieve en betrokken advocaat, ze heeft echt veel kennis in huis,een volhouder,ik raad haar zeker aan bij bopz zaken,(rechtelijke machtiging)
— anoniem op 09-01-2020
Oordeel 9 / 10
Ik ben meerdere malen juridisch bijgestaan door mr. Claartje van Keulen en heb hier veel profijt van gehad. Door kennis van zaken en het goed toepassen van deze kennis zijn meerdere zaken op een onverwachtse meevaller dan wel overwinning uitgemond. Dank hier voor!
— anoniem op 07-01-2020