Reviews

Reviews

De volgende reviews werden geplaatst op klantenvertellen.nl.

Oordeel 10 / 10
Erg goede communicatie en erg betrokken bij de zaak
— anoniem op 04-10-2022
Oordeel 9 / 10
En goei open advocaat die naar je luistert die je goed advies geeft in de zaken die op gelost moeten worden
— anoniem op 28-09-2022
Oordeel 10 / 10
Allen zaken hebben altijd een goed einde gehad had hierbij geen andere advocaat bij gewilt die me zou bij staan
— anoniem op 13-09-2022
Oordeel 8 / 10
Ze is altijd berijkbaar steunt haar clienten lief en zorgzaam Ken haar al meer dan 10 jaar kon altijd op haar rekenen
— anoniem op 20-07-2022
Oordeel 10 / 10
Lieve meid.. Geruststellend.. Goeie voorbereiding.. Goeie overkom naar officier en rechters..
— anoniem op 22-06-2022
Oordeel 10 / 10
Een Pitbull in al me zaken !!
— anoniem op 21-06-2022
Oordeel 10 / 10
Ik had oprecht het gevoel dat ze me wilde helpen en het beste voor me voor heeft ! Een advocaat met veel zelfvertrouwen
— anoniem op 18-06-2022
Oordeel 10 / 10
Top top top
— anoniem op 16-06-2022
Oordeel 10 / 10
Mijn ervaringen juridische dienstverlening zaak /meervoudige kamer / strafrecht Door Adv - Claudia dirkzwager- Prima in contact begrijpbaar advies goed bereikbaar. ervaar betrokkenheid in bijstaan / advies behandeling afronding proces (strafrecht).
— anoniem op 15-06-2022
Oordeel 10 / 10
Mooi gesproken niet boos klantaardig behulpzaam zoals een advocaat hoort te zijn En doet haar werk met liefde ik ben zeer tevreden met mevrouw claudia en bedank haar met heel mijn hart
— anoniem op 14-06-2022
Oordeel 10 / 10
Met behulp van Claartje van Keulen heb ik ipv een forse gevangenisstraf een geheel Voorwaardelijke taakstraf gekregen! Heel blij mee!
— anoniem op 25-05-2022
Oordeel 10 / 10
Fantastisch advocaten bedrijf raadt dit aan voor iedereen
— anoniem op 25-05-2022
Oordeel 10 / 10
Top!
— anoniem op 25-05-2022
Oordeel 10 / 10
Claartje is echt een top advocaat. 10/10
— anoniem op 23-05-2022
Oordeel 10 / 10
Altijd fijn mee gewerkt. Heeft altijd klaargestaan.
— anoniem op 23-05-2022
Oordeel 10 / 10
Ik zou een heel levensverhaal kunnen vertellen maar het moraal van het verhaal zou zijn dat er altijd eerlijk en oprecht met mij is gecommuniceerd en ik nooit ook maar een seconde heb getwijfeld aan mevrouw Dirkzwager. Het niveau van zowel betrokkenheid als deskundigheid is voor mij de kern.
— anoniem op 22-05-2022
Oordeel 10 / 10
Volledig aanbevolen.
— anoniem op 20-05-2022
Oordeel 10 / 10
Ben zeer goed bijgestaan van af het eerste moment zeer goede betrouwbaar advocaat
— anoniem op 19-05-2022
Oordeel 10 / 10
Heel blij met de hulp die ik heb gekregen.
— anoniem op 18-05-2022
Oordeel 10 / 10
Nooit gedacht dat ik er met een lage straf zou afkomen toen ik nog HVB zat maar claartje verricht wonderen als het erop aankomt. Sterke en harde zinnen in de zaal
— anoniem op 26-04-2022
Oordeel 8 / 10
De advocate die helpt me altijd is erg betrokken en geeft me goede adviezen
— anoniem op 25-04-2022
Oordeel 10 / 10
Percies als besproken wat de uitspraak zal zijn was ook uitgekomen
— anoniem op 22-04-2022
Oordeel 7 / 10
Goed fijne ervaring alles duidelijk en goed gehandeld
— anoniem op 21-04-2022
Oordeel 10 / 10
Het werk van Claartje is op het hoogste niveau mogelijk. Met Claartje ben je veilig! 11/10!
— anoniem op 09-03-2022
Oordeel 2 / 10
Slecht advies, wel goede communicatie.
— anoniem op 08-03-2022