Reviews

Reviews

De volgende reviews werden geplaatst op klantenvertellen.nl.

Oordeel 10 / 10
Met behulp van Claartje van Keulen heb ik ipv een forse gevangenisstraf een geheel Voorwaardelijke taakstraf gekregen! Heel blij mee!
— anoniem op 25-05-2022
Oordeel 10 / 10
Fantastisch advocaten bedrijf raadt dit aan voor iedereen
— anoniem op 25-05-2022
Oordeel 10 / 10
Top!
— anoniem op 25-05-2022
Oordeel 10 / 10
Claartje is echt een top advocaat. 10/10
— anoniem op 23-05-2022
Oordeel 10 / 10
Altijd fijn mee gewerkt. Heeft altijd klaargestaan.
— anoniem op 23-05-2022
Oordeel 10 / 10
Ik zou een heel levensverhaal kunnen vertellen maar het moraal van het verhaal zou zijn dat er altijd eerlijk en oprecht met mij is gecommuniceerd en ik nooit ook maar een seconde heb getwijfeld aan mevrouw Dirkzwager. Het niveau van zowel betrokkenheid als deskundigheid is voor mij de kern.
— anoniem op 22-05-2022
Oordeel 10 / 10
Volledig aanbevolen.
— anoniem op 20-05-2022
Oordeel 10 / 10
Ben zeer goed bijgestaan van af het eerste moment zeer goede betrouwbaar advocaat
— anoniem op 19-05-2022
Oordeel 10 / 10
Heel blij met de hulp die ik heb gekregen.
— anoniem op 18-05-2022
Oordeel 10 / 10
Nooit gedacht dat ik er met een lage straf zou afkomen toen ik nog HVB zat maar claartje verricht wonderen als het erop aankomt. Sterke en harde zinnen in de zaal
— anoniem op 26-04-2022
Oordeel 8 / 10
De advocate die helpt me altijd is erg betrokken en geeft me goede adviezen
— anoniem op 25-04-2022
Oordeel 10 / 10
Percies als besproken wat de uitspraak zal zijn was ook uitgekomen
— anoniem op 22-04-2022
Oordeel 7 / 10
Goed fijne ervaring alles duidelijk en goed gehandeld
— anoniem op 21-04-2022
Oordeel 10 / 10
Het werk van Claartje is op het hoogste niveau mogelijk. Met Claartje ben je veilig! 11/10!
— anoniem op 09-03-2022
Oordeel 2 / 10
Slecht advies, wel goede communicatie.
— anoniem op 08-03-2022
Oordeel 10 / 10
Al jaren client van Advocate. Erg betrokken, duidelijk en eerlijk. Weet zich goed in te lezen en daar nodig de juiste strategie op toe te passen. Vriendelijk en klantgericht! Ook weet ze op goede wijze contact te houden met familieleden.
— anoniem op 08-03-2022
Oordeel 10 / 10
Ik voelde me meteen serieus genomen, Altijd goed bereikbaar zelfs tijdens zwangerschapsverlof, Zeer geduldig en luisteren goed naar je Ben Claudia zeer dankbaar voor haar medeleven en haar betrokkenheid en vooral haar steun,
— anoniem op 02-03-2022
Oordeel 10 / 10
Top advocaat
— anoniem op 16-02-2022
Oordeel 10 / 10
Claudia heeft mij zeer goed geholpen bij mijn rechtzaak
— anoniem op 11-02-2022
Oordeel 10 / 10
Samen met mijn advocaat ben in het proces aangegaan en dit met succes behaald. Top!
— anoniem op 28-01-2022
Oordeel 10 / 10
Ik heb Claudia 3 jaar nu als mijn advocaat gehad en ik vond dat ze het uitstekend heeft gedaan en er echt voor is gegaan. Eerlijk en oprecht. Mijn niet laten zitten als had ze privé omstandigheden ben ik geholpen door een ander zonder enig problemen.
— anoniem op 03-01-2022
Oordeel 10 / 10
Professionals met oog en hart voor de konge cliënt (mijn zoon) en diens omstandigheden. Ik ben mr Van Keulen zeer dankbaar voor haar dienstverlenjng
— anoniem op 20-12-2021
Oordeel 10 / 10
Ik een duidelijke uitleg en u heeft ons goed bijgestaan niet alleen als advocaat maar ook als mens en moeder liefdevol en veel begrip. I love that, ga zo door.
— anoniem op 16-12-2021
Oordeel 8 / 10
.
— anoniem op 19-11-2021
Oordeel 10 / 10
Op een professionele wijze ondersteunt en advies gekregen vanuit een warm hart. Altijd een luisterend oor en meedenken om samen tot een plan van aanpak en oplossing te komen!
— anoniem op 19-11-2021