Reviews

Reviews

De volgende reviews werden geplaatst op klantenvertellen.nl.

Oordeel 10 / 10
Betrokken, geweldig mens, ze luistert goed en ze leeft mee met haar klanten!
— anoniem op 17-11-2020
Oordeel 10 / 10
Ik heb claudia leren kennen via een familie lid en mijn ervaring met claudia is heel erg top ze is heel erg zelfverzekerd en geeft een heel goed gevoel. In het kort zo gezegd beste advocaat die ik heb leren kennen.
— anoniem op 06-10-2020
Oordeel 10 / 10
Prettig contact gehad met Mvr. Dirkzwager. Betrokken bij de rechtzaak en biedt proffesioneel advies.
— anoniem op 05-10-2020
Oordeel 9 / 10
Ze heeft mijn zaak meteen geregeld met succes.
— anoniem op 05-10-2020
Oordeel 10 / 10
Top advocaat
— anoniem op 30-09-2020
Oordeel 10 / 10
Naar mijn ervaring verliep alles goed alles werd mij duidelijk uitgelegd, communicatie was ook uitstekend niks over te zeggen.
— anoniem op 07-06-2020
Oordeel 10 / 10
Vanaf de eerste dag was mvr Van Keulen heel betrokken en verantwoordelijk. Comunicatie altijd goed en snel. Ik ben hartstikke blij geweest met de ervaring en deskundigheid van Claartje en heel dankbaar.
— anoniem op 07-06-2020
Oordeel 10 / 10
top advocaat!!!!
— anoniem op 17-04-2020
Oordeel 7 / 10
Mijn ervaring met Claartje was duidelijk en transparant, ervaren als een prettige samenwerking en goede steun
— anoniem op 25-02-2020
Oordeel 10 / 10
Hele betrokken goeie advocaten die erg graag je uit de problemen helpen op een unieke wijze waarmee ze je ook 't gevoel geven dat ze je werkelijk willen helpen
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 9 / 10
Ik werd rrg goed geholpen door kim kieft .
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 9 / 10
Ze heeft mij erg goed geholpen stond altijd voor me klaar en is een erg leuke spontane vrouw.
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 10 / 10
Hele fijne advocaat is Mevrouw Kim Kieft!! Meelevend altijd bereikbaar doet alles voor dr clienten beste advocaat wat ik ooit gehad heb.
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 10 / 10
Ben twee keer vrijgesproken voor twee verschillende zaken, waar veroordeling bijna voor de hand liggend was maar dankzij kim toch de dans ontsprongen!!
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 10 / 10
Deze mensen hebben echt een hart voor de zaak en en doen alles in overleg met de cliënt en luisteren goed naar de cliënt, dit zijn echt toppertjes👌
— anoniem op 07-02-2020
Oordeel 10 / 10
Heel wat advocaten meegemaakt, zowel zakelijk als prive. Mijn ervaring met Claartje springt daar met kop en schouders bovenuit. Zij is vakkundig, to the point, zeer toegewijd, empathisch en zelfs wat fanatiek. En dat is toch wat je wenst als iemand jouw zaak behartigd. Het heeft er toe geleid dat zij voor mij het allerbeste resultaat heeft behaald. Ik ben haar zeer dankbaar en zal zeker als dat nodig is weer gebruik maken van haar diensten. Ik heb het volste vertrouwen in haar en kan haar daarom ook aan iedereen aanbevelen.
— anoniem op 06-02-2020
Oordeel 10 / 10
Meester claartje van Keulen is een hele lieve en betrokken advocaat, ze heeft echt veel kennis in huis,een volhouder,ik raad haar zeker aan bij bopz zaken,(rechtelijke machtiging)
— anoniem op 09-01-2020
Oordeel 9 / 10
Ik ben meerdere malen juridisch bijgestaan door mr. Claartje van Keulen en heb hier veel profijt van gehad. Door kennis van zaken en het goed toepassen van deze kennis zijn meerdere zaken op een onverwachtse meevaller dan wel overwinning uitgemond. Dank hier voor!
— anoniem op 07-01-2020
Oordeel 10 / 10
Goeie advocaat, fijne advocaat
— anoniem op 06-09-2019
Oordeel 10 / 10
Vertrouwd en behulpzaam DE beoordeling is ingevuld door (Vader) A De bevinding van de beoordeling is door J. Vader en zoon , zeer tevreden door de aangeboden ondersteuning Nogmaals hartelijk dank en een vriendelijk groet,
— anoniem op 26-06-2019
Oordeel 10 / 10
She's terrific and awesome.... ! She's an excellent lawyer, who listens and responds to the client at any odd time. You are BEST
— anoniem op 23-03-2019
Oordeel 8 / 10
Geen opmerking
— anoniem op 10-12-2018
Oordeel 10 / 10
The Kieft&Vankeulen did an outstanding work representing me. They are extremely professional and always available. They were able to listen to me even when I was confused, guided me through the auditions in a clear manner and brought a great support. I was able to feel in good hands within seconds after Mr Kieft's first intervention to defend me. As for the conclusion of the case Mr Van Keulen showed the same bright elocution and listening skills as her partner. Although it was very clear what was at stake. I was able to walk in the court room feeling confident that I could hope for the best. In the key moments my ability to remain clear, confident and positive was largely improved due to the presence of Mr Kieft and Mr Van Keulen and their interventions. Finally their precise use of the law made it possible to get the best outcome possible for that case. I would highly recommend hiring the firm Kieft&Vankeulen to anyone.
— anoniem op 06-12-2018
Oordeel 10 / 10
Ik ben goed geholpen door van kieft & keuken advocaten ik ben zeer tevreden over hen. Ze zijn der altijd voor hun cliënten.
— anoniem op 09-11-2018
Oordeel 10 / 10
Want een onschuldige was een moeilijke ervaring. Maar met de hulp van een advocaat Claartje van Keulen kon ik het gemakkelijk aan.
— anoniem op 08-11-2018