Reviews

Reviews

De volgende reviews werden geplaatst op klantenvertellen.nl.

Oordeel 10 / 10
Zeker een aanrader, denken met je mee bij alle situaties, komen met een uitgestippeld plan! Ps: Mw. Claartje Van Keulen is een goede aanrader!!
— anoniem op 20-09-2021
Oordeel 10 / 10
Claartje van Keulen heeft mij snel en heel goed geholpen! Mijn klacht was binnen 24 uur opgelost. En daar ben ik heel blij om.
— anoniem op 20-09-2021
Oordeel 10 / 10
Top ervaring gehad! Op alle gebieden deskundig. Als ik een aanbeveling aan iemand zou doen, is zij de eerste persoon!
— anoniem op 03-09-2021
Oordeel 10 / 10
Gedetineerd en overwegende over te stappen op het moment dat mijn huidige advocaat het liet afweten. door een tevreden client die ook was overgestapt heb ik het toch maar gedaan. Eenmaal thuis werd ik opgebeld door Claudia, Hoe het met me ging?! Waar maak je dit mee. Sindsdien was ik niet altijd de braafste of had heel erg pech. Maar Claudia stond mij bij. Haar kaartjes spreken voor zich! “Get out of jail free card” als zij pleit dan staat ze op en pleit ze als een pitbull. wat wil je nog meer? Een advocaat die all in gaat!!! Mr. Claudia Dirkzwager, jij bent de beste. En de beste zal je blijven. Petje af. Jay The Barbarian
— anoniem op 15-07-2021
Oordeel 10 / 10
Fijne ervaring met dit kantoor: zeer vlotte & fijne communicatie, schakelen snel & adequaat. Passen zich snel aan aan de belevingswereld van hun cliënten (in dit geval onze puberzoon, waardoor het voor hem ook makkelijker was om het juridisch vakjargon te begrijpen). Alsnog dank voor de goede zorgen, Claartje.
— anoniem op 15-06-2021
Oordeel 10 / 10
Bij Mr Claartje van Keulen op kantoor zeggen ze er bestaat niet zoiets als een klein zaakje. Iedere zaak nemen ze serieus en gaan ze voor. Tot 10 geleden had ik nogal eens een advocaat nodig en niks om trots op te zijn. Heb een paar grote namen als advocaat gehad en toevallig kwam ik Claartje tegen als pro deo bij een beklagzaak in Torentijd jaartje of 7 geleden Super heeft ze mij toen geholpen!!!! Vervolgens kreeg ik dagvaarding na dagvaarding van toen al paar jaar oud Zelfs eentje van zaak van 2009. En ondanks dat de OvJ de zaak eerst zelf had geseponeerd wegens overschrijden van redelijke termijn Starte hij alsnog een zaak tegen mij Claartje en haar team hebben zich erin gebeten en zachtjes uit gedrukt maar de OvJ hebben ze korte metten mee gemaakt NIET ONTVANKELIJK!!! Ik kan nu eindelijk mijn leven weer op de rit gaan zetten want bleef al die tijd toch boven mijn hoofd hangen. Had willen gaan trouwen maar terecht dat mijn vrouwtje met deze zaak boven mijn hoofd terughoudend was Misschien moet ik nadat ik de. Corona kilo’s kwijt ben nog maar eens op mijn knieën Uit de bodem van mijn hart Mevr Mr van Keulen. Superbedankt U en die pitbulls van U op kantoor
— anoniem op 15-06-2021
Oordeel 10 / 10
Wij zijn heel goed ondersteund door mw. Van Keulen. Zij is een echte kei. Zeer professioneel en vastberaden om te winnen of in ieder geval het beste eruit te halen. Neemt der tijd om dingen uit te leggen en strijd met haar klant mee. Bekijkt alle opties en bespreekt deze. Makkelijk bereikbaar. Bij onbereikbaarheid, wordt er heel snel contact opgenomen. Was een hele fijne ervaring.
— anoniem op 12-05-2021
Oordeel 10 / 10
Claudia Dirkzwager heeft mij heel goed geholpen. Zij is heel geduldig met uitleggen, betrokken met alles en oprecht over situaties. Zij geeft goede, helder en duidelijk adviezen. Voor al mijn vragen heeft zij snel een antwoord. Ik voel mij heel fijn bij Claudia. Ik ben heel tevreden met haar. Heel erg bedankt. Ik zal Claudia zeker aanraden aan mensen die niks van rechten weten. Ook voor de familieleden die thuis achterblijven is Claudia ervoor om ze duidelijkheid te geven en de alle vragen te beantwoorden. Zeer positieve ervaring.
— anoniem op 05-05-2021
Oordeel 10 / 10
Top ervaring!
— anoniem op 03-05-2021
Oordeel 10 / 10
Top service, zeer begripvol en behulpzaam. Snelle service, super betrokken en intelligent.
— anoniem op 03-05-2021
Oordeel 10 / 10
Hele fijne advocaten, erg betrokken, Slim & veel verstand van zaken, goed en sociaal overkomen, ze geven je een heel goed gevoel van hoop en vertrouwen. Aanrader!
— anoniem op 07-04-2021
Oordeel 10 / 10
Ik zit al lang bij deze advocaten, en heb alleen maar positive ervaringen ze luisteren goed, helpen graag, altijd te bereiken, en en wat ze voor mij hebben betekent, en dat positief gewerkt en geleid tot een goed resultaat, ik ben zwaar te tevreden
— anoniem op 19-03-2021
Oordeel 10 / 10
Wij hebben snelle en correcte service gekregen. Altijd bereikbaar voor wat voor vragen dan ook.
— anoniem op 19-03-2021
Oordeel 9 / 10
Deskundig, denkt met je mee en oplossingsgericht. Uiterst geschikte advocaten die er alles aan doen om je gelijk te halen, zelfs in de latere uurtjes. Mocht je een advocaat nodig hebben, zal ik Claudia en Kim ten alle tijden aanbevelen!
— anoniem op 12-03-2021
Oordeel 10 / 10
Ik heb veel gehad aan de duidelijke communicatie en eerlijkheid in mijn zaak. Daardoor wist ik wat ik kon verwachten en kwam ik nooit voor verassingen te staan. De betrokkenheid voor, tijdens en na mijn zaak hebben mij ook bewezen hoe oprecht mevr. Dirkzwager te werk gaat als advocaat.
— anoniem op 25-02-2021
Oordeel 10 / 10
Altijd goed bereikbaar en eerlijk over alles. Gewoon top advocaten.
— anoniem op 16-02-2021
Oordeel 10 / 10
Had een slechte advocaat daarna Claudia genomen eerste zitting geschorst
— anoniem op 09-02-2021
Oordeel 10 / 10
Netjes en altijd verzorgd
— anoniem op 04-02-2021
Oordeel 10 / 10
Ik kan alleen maar goede ervaringen delen. Ze staan altijd voor je klaar in alle situaties en werken zeer professioneel
— anoniem op 22-12-2020
Oordeel 10 / 10
Claudia is er altijd als ik haar nodig heb. Ze doet haar uiterste best in de rechtbank. Claudia komt altijd der afspraken na. Ik ben zeer tevreden over haar.
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 9 / 10
De actieve houding waaronder het zeer snel reageren, het mee leven en de deskundigheid laten in mijn optiek alles zien wat een goede advocaat in huis dient te hebben. Of het nu goed of anders uitpakt, dit bureau is een voorbeeld hoe het zou moeten zijn.
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
Claudia heeft mij zeer adequaat geholpen met het terugvorderen van mijn rijbewijs. Ben erg tevreden met haar hulp en kan van Keulen & Dirkzwager advocaten dan ook naar volle tevredenheid aanbevelen.
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
Ik ben en cliënt van Claudia Dirkzwager . Korte beschrijving heb mevr leren kennen toen ik in de problemen zat had geen uitzicht mevr heeft alles tot aan de puntjes op de i voor me geregeld en achter me gestaan tot aan de laatste probleem ik ben haar zo dankbaar dat ik jullie deze gevoel ook wil geven en wensen Claudia dirkzwager verricht en wonder !
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
De beste vrouwe zorg zaam goed afspraaken komt altijd met goed plan top vrouwe
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
Een gerustgevende ervaring waar ik heb kunnen rekenen op toewijding, kennis & sterke pleidooien. Het heeft me een geruststellend gevoel gegeven en vervolgens ook een positief eindresultaat.
— anoniem op 08-12-2020