Reviews

Reviews

De volgende reviews werden geplaatst op klantenvertellen.nl.

Oordeel 8 / 10
De advocaat heeft mij goed geholpen met goed advies. Top
— anoniem op 02-02-2023
Oordeel 10 / 10
Samen goed gewerkt, samenwerking was top. Helemaal blij met het resultaat. Ik mocht altijd bellen.
— anoniem op 01-02-2023
Oordeel 9 / 10
Fijn dat we door goede communicatie ,wederzijds begrip en slagvaardigheid tot zo'n prachtige samenwerking zijn gekomen welke heeft geleid tot en goed einde voor onze client, onze dank aan Claudia Dirkzwager is groot, haar inzet, geduld en doortastendheid is is erg waardevol geweest.
— anoniem op 11-01-2023
Oordeel 10 / 10
Zeer tevreden!
— anoniem op 10-01-2023
Oordeel 10 / 10
Met behulp van een van de advocaten van dit kantoor ben ik in eerste aanleg gedeeltelijk vrijgesproken van een strafbaar feit en uiteindelijk geheel vrijgesproken in beroep met deels het zelfde verweer waaruit blijkt dat het reeds van hoge kwaliteit was. Daarnaast heb ik veel gehad aan adviezen over hoe ik mij moet opstellen tijdens verhoren bij de politie en in de rechtbank tegenover de rechters. Kortom kan ik dit kantoor dus van harte aanbevelen aan eenieder die rechtsbijstand zoekt.
— anoniem op 05-01-2023
Oordeel 10 / 10
Top geregeld weet waar ze over praat
— anoniem op 29-12-2022
Oordeel 10 / 10
Goed gevoel gekregen door de hulp en duidelijk advies
— anoniem op 29-12-2022
Oordeel 10 / 10
Werd aangehouden ze kwam gelijk de ochtend er op om mij bij te staan op een zondag nog ! Die zelfde dag vrij gelaten!
— anoniem op 30-11-2022
Oordeel 10 / 10
Zeer adequate en cliënte vriendelijke service. To the point en nauwkeurig. De heldere benadering geeft rust en duidelijkheid.
— anoniem op 30-11-2022
Oordeel 10 / 10
Heeft mij in mijn boeven periode goed “ geholpen” terwijl ze me ook de goeie kant op wees Rest van mijn leven dankbaar omdat ze mijn naaste op betrokken en warme manier helpt in gruwelijke zaak Alle meiden op kantoor en ook kantoorgenoot van Claartje zijn kanjers en behalve warme en aardig ook zeer kundig en ik heb er verstand van Uit mijn hart Claartje bedankt voor je hulp nu in deze periode en je weet over wie we het hebben
— anoniem op 30-11-2022
Oordeel 10 / 10
Goed in communicatie en overleg. Vertrouwde personen
— anoniem op 30-11-2022
Oordeel 10 / 10
Mijn ervaring dat mevrouw dirkzwager tijd maak om mij te bezoeken en over mijn rechtzaak te praaten dus heel goeie ervaring
— anoniem op 30-11-2022
Oordeel 10 / 10
Deze advocaat is de best die ik mee heb gemaakt . Alleen je hoeft naar hun te luisteren ze doen alles voor je om je op vrij voeten te krijgen. Ik ben heel erg dankbaar voor hun En ik noem ze held om dat ze ook dat verdienen ❤❤❤ Love
— anoniem op 17-10-2022
Oordeel 10 / 10
Erg goede communicatie en erg betrokken bij de zaak
— anoniem op 04-10-2022
Oordeel 9 / 10
En goei open advocaat die naar je luistert die je goed advies geeft in de zaken die op gelost moeten worden
— anoniem op 28-09-2022
Oordeel 10 / 10
Allen zaken hebben altijd een goed einde gehad had hierbij geen andere advocaat bij gewilt die me zou bij staan
— anoniem op 13-09-2022
Oordeel 8 / 10
Ze is altijd berijkbaar steunt haar clienten lief en zorgzaam Ken haar al meer dan 10 jaar kon altijd op haar rekenen
— anoniem op 20-07-2022
Oordeel 10 / 10
Lieve meid.. Geruststellend.. Goeie voorbereiding.. Goeie overkom naar officier en rechters..
— anoniem op 22-06-2022
Oordeel 10 / 10
Een Pitbull in al me zaken !!
— anoniem op 21-06-2022
Oordeel 10 / 10
Ik had oprecht het gevoel dat ze me wilde helpen en het beste voor me voor heeft ! Een advocaat met veel zelfvertrouwen
— anoniem op 18-06-2022
Oordeel 10 / 10
Top top top
— anoniem op 16-06-2022
Oordeel 10 / 10
Mijn ervaringen juridische dienstverlening zaak /meervoudige kamer / strafrecht Door Adv - Claudia dirkzwager- Prima in contact begrijpbaar advies goed bereikbaar. ervaar betrokkenheid in bijstaan / advies behandeling afronding proces (strafrecht).
— anoniem op 15-06-2022
Oordeel 10 / 10
Mooi gesproken niet boos klantaardig behulpzaam zoals een advocaat hoort te zijn En doet haar werk met liefde ik ben zeer tevreden met mevrouw claudia en bedank haar met heel mijn hart
— anoniem op 14-06-2022
Oordeel 10 / 10
Met behulp van Claartje van Keulen heb ik ipv een forse gevangenisstraf een geheel Voorwaardelijke taakstraf gekregen! Heel blij mee!
— anoniem op 25-05-2022
Oordeel 10 / 10
Fantastisch advocaten bedrijf raadt dit aan voor iedereen
— anoniem op 25-05-2022