Reviews

Reviews

De volgende reviews werden geplaatst op klantenvertellen.nl.

Oordeel 10 / 10
Hele fijne advocaten, erg betrokken, Slim & veel verstand van zaken, goed en sociaal overkomen, ze geven je een heel goed gevoel van hoop en vertrouwen. Aanrader!
— anoniem op 07-04-2021
Oordeel 10 / 10
Ik zit al lang bij deze advocaten, en heb alleen maar positive ervaringen ze luisteren goed, helpen graag, altijd te bereiken, en en wat ze voor mij hebben betekent, en dat positief gewerkt en geleid tot een goed resultaat, ik ben zwaar te tevreden
— anoniem op 19-03-2021
Oordeel 10 / 10
Wij hebben snelle en correcte service gekregen. Altijd bereikbaar voor wat voor vragen dan ook.
— anoniem op 19-03-2021
Oordeel 9 / 10
Deskundig, denkt met je mee en oplossingsgericht. Uiterst geschikte advocaten die er alles aan doen om je gelijk te halen, zelfs in de latere uurtjes. Mocht je een advocaat nodig hebben, zal ik Claudia en Kim ten alle tijden aanbevelen!
— anoniem op 12-03-2021
Oordeel 10 / 10
Ik heb veel gehad aan de duidelijke communicatie en eerlijkheid in mijn zaak. Daardoor wist ik wat ik kon verwachten en kwam ik nooit voor verassingen te staan. De betrokkenheid voor, tijdens en na mijn zaak hebben mij ook bewezen hoe oprecht mevr. Dirkzwager te werk gaat als advocaat.
— anoniem op 25-02-2021
Oordeel 10 / 10
Altijd goed bereikbaar en eerlijk over alles. Gewoon top advocaten.
— anoniem op 16-02-2021
Oordeel 10 / 10
Had een slechte advocaat daarna Claudia genomen eerste zitting geschorst
— anoniem op 09-02-2021
Oordeel 10 / 10
Netjes en altijd verzorgd
— anoniem op 04-02-2021
Oordeel 10 / 10
Ik kan alleen maar goede ervaringen delen. Ze staan altijd voor je klaar in alle situaties en werken zeer professioneel
— anoniem op 22-12-2020
Oordeel 10 / 10
Claudia is er altijd als ik haar nodig heb. Ze doet haar uiterste best in de rechtbank. Claudia komt altijd der afspraken na. Ik ben zeer tevreden over haar.
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 9 / 10
De actieve houding waaronder het zeer snel reageren, het mee leven en de deskundigheid laten in mijn optiek alles zien wat een goede advocaat in huis dient te hebben. Of het nu goed of anders uitpakt, dit bureau is een voorbeeld hoe het zou moeten zijn.
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
Claudia heeft mij zeer adequaat geholpen met het terugvorderen van mijn rijbewijs. Ben erg tevreden met haar hulp en kan van Keulen & Dirkzwager advocaten dan ook naar volle tevredenheid aanbevelen.
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
Ik ben en cliënt van Claudia Dirkzwager . Korte beschrijving heb mevr leren kennen toen ik in de problemen zat had geen uitzicht mevr heeft alles tot aan de puntjes op de i voor me geregeld en achter me gestaan tot aan de laatste probleem ik ben haar zo dankbaar dat ik jullie deze gevoel ook wil geven en wensen Claudia dirkzwager verricht en wonder !
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
De beste vrouwe zorg zaam goed afspraaken komt altijd met goed plan top vrouwe
— anoniem op 10-12-2020
Oordeel 10 / 10
Een gerustgevende ervaring waar ik heb kunnen rekenen op toewijding, kennis & sterke pleidooien. Het heeft me een geruststellend gevoel gegeven en vervolgens ook een positief eindresultaat.
— anoniem op 08-12-2020
Oordeel 10 / 10
Betrokken, geweldig mens, ze luistert goed en ze leeft mee met haar klanten!
— anoniem op 17-11-2020
Oordeel 10 / 10
Ik heb claudia leren kennen via een familie lid en mijn ervaring met claudia is heel erg top ze is heel erg zelfverzekerd en geeft een heel goed gevoel. In het kort zo gezegd beste advocaat die ik heb leren kennen.
— anoniem op 06-10-2020
Oordeel 10 / 10
Prettig contact gehad met Mvr. Dirkzwager. Betrokken bij de rechtzaak en biedt proffesioneel advies.
— anoniem op 05-10-2020
Oordeel 9 / 10
Ze heeft mijn zaak meteen geregeld met succes.
— anoniem op 05-10-2020
Oordeel 10 / 10
Top advocaat
— anoniem op 30-09-2020
Oordeel 10 / 10
Naar mijn ervaring verliep alles goed alles werd mij duidelijk uitgelegd, communicatie was ook uitstekend niks over te zeggen.
— anoniem op 07-06-2020
Oordeel 10 / 10
Vanaf de eerste dag was mvr Van Keulen heel betrokken en verantwoordelijk. Comunicatie altijd goed en snel. Ik ben hartstikke blij geweest met de ervaring en deskundigheid van Claartje en heel dankbaar.
— anoniem op 07-06-2020
Oordeel 10 / 10
top advocaat!!!!
— anoniem op 17-04-2020
Oordeel 7 / 10
Mijn ervaring met Claartje was duidelijk en transparant, ervaren als een prettige samenwerking en goede steun
— anoniem op 25-02-2020
Oordeel 10 / 10
Hele betrokken goeie advocaten die erg graag je uit de problemen helpen op een unieke wijze waarmee ze je ook 't gevoel geven dat ze je werkelijk willen helpen
— anoniem op 07-02-2020